Avl / Medlemmernes Avlshingste / Satin´s Con Di Carl
Satin´s Con Di Carl
Satin´s Con di Carl opfylder sundhedskravene for avlsgodkendelse i DTF og IC. Han har opnået livsvarig bedækningstilladelse.


Kåringsresultat:
DTF 228 Point = MODEL 1. Premium + STAR 
IC 150.5point = 1 premium

Typeindelt: COB
Aflagt brugsprøve: Rideprøve bestået med 71%
Højde: 145,5 cm
PSSM1: Negativ
Farve: Buckskin broget
Født: 2015
CEM: negativSatin´s Con di Carl er en unik herre med charme, selvtillid og lækkert udtryk.
Kondi som han hedder til dagligt, er en tiltalende hingst af særdeles god kvalitet.

Han score top point i samarbejdsvilje til kåringerne. Hvilket også bevidner om hans helt unikke sind. Kondi er rolig i al omgang og har et dejligt temperament i topklasse.

Han er beriget med et smukt udtryk i hoved, en flot og god kropsbygning. God og taktfast skridt, en rummelig og energisk trav og en god rummelig galop.

Far: Cillbarra Golden Vale

Mor: Satin´s Con Tikki, er den velkendte hoppe, som nu er mor til 3 kåret hingste i dk, hvoraf de 2 har opnået den eftertragtede MODEL titel, hun er ligeledes mor til DTF bedst kåret tinker til dato. Ydermere er hun den første i DK som har opnået titlen PREFERENT for sine afkom.

Kondi er en fornøjelse at bedække med, går roligt hen og beder om tilladelse, inden han bare springer op og klare sagerne. Kondi har indtil nu lavet afkom i flere forskellige farver.

Om hans afkom kan siges, at de alle er blevet broget og som oftest i aftegn meget li hans egne. Han har givet føl i forskellige farver. De har fået masser af hår og charme. Pæne bedømmelser fra udstillinger.

Vedr. Bedækning:

Der vil være bedækningskontakt som underskrives inden eller når hoppen ankommer.
 
Hopper møder uden bagsko.
 
Skal respektere elhegn og kunne håndteres (stå bundet og blive trukket med).
 
Der gives rabat på 500kr hvis man krydser en betalings bro. Ligeledes ydes rabat, hvis der kommer flere hopper fra samme ejer til bedækning i samme sæson.

Skulle hoppen ikke være drægtig kan den komme igen sammen år eller året efter, hvor der kun betales for attest og opstaldning.

Pris: 4000kr + attest: 500kr og opstaldning pr. dag: 25kr 
 
Kontakt:
Sanne Thomsen - Slagelse
Tlf: 22310433
Mail: Stutterisatin@gmail.com