Avl / Medlemmernes Avlshingste / Satin´s Con Di Carl
Satin´s Con Di Carl
 
Satin´s Con di Carl opfylder sundhedskravene for avlsgodkendelse i DTF og han har i 2020 opnået livsvarig bedækningstilladelse efter han også aflagde en brugsprøve til kåring.

Kåringsresultat: 225 Point = 1. Premium + STAR
Typeindelt: COB
Aflagt brugsprøve: Rideprøve bestået med 177,5 point = 71%
Højde: 145,5 cm
PSSM1: Negativ
Farve: Buckskin broget
Født: 2015
Model: 2022
 
Satin´s Con di Carl er en unik herre med charme, selvtillid og lækkert udtryk.
Kondi som han hedder til dagligt, er en tiltalende hingst af særdeles god kvalitet.
 
Han fik ved sin første kåring tildelt 10-10-9 i samarbejde fra henholdsvis måler, dyrlæge og dommer. Hvilket også bevidner om hans helt unikke sind. Kondi er rolig i al omgang og har et dejligt temperament i topklasse. Smukt udtryk i hoved og en flot kropsbygning. Hans bevægelser er gode. God og taktfast skridt, en rummelig og energisk trav og en god rummelig galop.

Kondis Mor er den velkendte hoppe Satin´s Con Tikki, som nu er mor til 3 kåret hingste i dk, hun er ligeledes mor til DTF bedst kåret hest til dato. Ydermere er hun den første i DK som har opnået titlen PREFERENT for sine afkom. Tikki er kåret 1. Premium + STAR med 223 Point. Derudover har hun adskillige flotte resultater bag sig fra dyrskuer.

Kondis far Cillbarra Golden Vale er buckskin og har avlet en masse specielle farver på hans afkom, hvilket Kondi har arvet. Golden er selv beriget med et dejligt udtryk.

Kondi er en fornøjelse at bedække med, går roligt hen og beder om tilladelse, inden han bare springer op og klare sagerne. Kondi har indtil nu lavet afkom i flere forskellige farver.
 
Vedr. Bedækning:

Hopper  møder uden bagsko.
 
 
Skal respektere elhegn og kunne håndteres (stå bundet og blive trukket med).

Der gives rabat på 500kr hvis man krydser en betalings bro. Der ydes også rabat, hvis der kommer flere hopper fra samme ejer til bedækning i samme sæson.

Skulle hoppen ikke være drægtig kan den komme igen sammen år eller året efter, hvor der kun betales for attest og opstaldning.

Pris: 3500kr + attest: 400kr og opstaldning pr. dag: 25kr

Kontak:
Sanne Thomsen - Slagelse
Tlf: 22310433
Mail: Stutterisatin@gmail.com