Aktiviteter / DTF Showteams / DTF Showteam Jylland
Show Team Jylland

Show team Jylland, er stadig et forholdsvis nyt team, bestående af erfarne- og uerfarne show ryttere og heste. På holdet lægger vi stor vægt på sammenhold, heraf - respekt og tillid til/for hinanden.
Når vi træner sammen, lægger vi også stor vægt på hyggen og nyder gerne en god grillpølse eller andet lækkert mad på dagen.
Vi er stadig et meget nyt hold, med en masse innovative tanker omkring hvad vi gerne vil nu og i fremtiden rundt omkring i landet.
Holdet er åbent for alle typer equipager, om du rider Dressur, spring, tur, køre for vogn, laver jordarbejde m.m. så er der altid plads til alle og de forskelligheder vi måtte have.
Det er vigtigt for os at holdet fremstår så homogent som muligt, og gør altid plads til ændringer, hvis dette skulle være nødvendigt.Da vi kommer fra alle hjørner af Jylland, har vi valgt at starte et lidt nyt og nok alligevel ikke så uvant træningsprogram op, som gør, at du som rytter på holdet, for tildelt programmet, lidt som et dressurprogram fra DRF, så du altid kan træne hjemme eller hvor end du er. Man skal altså ikke føle sig presset til at komme til alle træningsdagene hvis det absolut ikke passer. Vi forventer dog du mindst kommer på 2 trænings dage, gerne opstart og den sidste træning inden det aktuelle show/skue.
 
Så ønsker du at være med til at præge fremtiden for Show team Jylland, har masser af gå på mod, nyder samvær og hygge, så kom og bliv en del af holdet!
Vi har altid plads til dig! :D


På vegne af Show team Jylland//
Showkoordinator
- Joan Strellner Jensen


Kontakt og Tilmelding skal ske til:

Showansvarlig i bestyrelsen
Sussi Kimma Svendsen
Email: showansvarlig.dtf@gmail.com
Mobil: 20 47 30 38

Stemnings billeder

Showkoordinator

 

Show Ryttere

Tormod og Satin's Con Quest 
 
Jeg bor sammen med min mand i en lille by Gjøl, nord for Aalbrog. Vi ejer i alt 18 heste hvor 12 af dem ejer vi selv og 6 sammen med vores venner. Vi ejer Satin’s Royal Con Quest (Q), og endvidere 3 af hans afkom. Vi håber på, at snart få kåret flere af dem ind hos DTF.
Q er meget højt elsket hos os, da han giver glæde til alle i familien med hans fantastisk væsen og alsidighed. Han giver trækketur, går foran en hestevogn, hjælp folk med rideangst og børn med ADHD. Når Q ikke booket op kunne jeg få lov til at låne ham og her vi er så heldig at være med på showteamet Jylland.
 
 
 
Mette Elkjær og Malu.
 
Jeg er 25 år og har Malu på 10 år.
Vi har været et makkerpar siden hun blev født og har igennem de sidste 2-3 år arbejdet med dressuren da vi inden fokuserede mere på tur og jordarbejde.
Malu blev kåret i DTF i Efteråret 2019 hvor hun opnåede en flot 2.premium! i år er første sæson med show og vi er derfor meget spændte på hvad det giver af oplevelser, erfaringer og bekendtskaber.
 
 
 
 
Nanna Brejner og Shadow.
 
Nanna er 34, og rider på 12 årige Shadow. De 2 har dannet par siden 2014!
Shadow bruges til dagligt både som ride- og kørehest.
 
Sari Juhala og Catriona

Vi er 2 ældre damer. Sari Juhala 1972 og Catriona 2007. Jeg bor i Hvam v. Aalestrup sammen med min sambo. Catriona er efter Fiona og De Dagda Fra Bakholm. Blev kåret til type Grai som 5-årig.
 
 
 
Ditte Højgaard Pode og Ellienora

Hoppe født i 2017, målt til 151 i stg.
Hun er kåret 9/4-22 i DTF med 219p og typen cob.
Far: Guter Geist von Nordlicht
Mor: Nessa af Kærholm
Min mand og jeg købte ejendommen i Sunds i 2019, vi kom fra nyt villakvarter, 3 sammenbragte børn og et ret nyt forhold. Vi havde 1 islænderhoppe og endte hurtigt på 7 heste. Vi har på nuværende tidspunkt 4 hopper, 3 tinkere og 1 islænder. Vi stiftede Stald Sønderos ved overtagelsen af gården og vi tilbyder opstaldning, tilridning, undervisning og kommission. Ved siden af hestene, har jeg et deltidsjob, jeg passer frilandsgrise. Dyr fuldende mit liv og jeg har udover hestene, en stor passion for kaniner, vi har Jytte boende indenfor, hun er 3 år og belgisk kæmpe.
Ellienora har vi ejet siden 2020, hvor hun var en strid teenager, en bulldozer og en ordentlig mundfuld. Det har været en svær tid med hende, men vi er kommet så langt og hun er nu en sand ven, en god makker og en hoppe i rivende udvikling. Hun er cool, fattet og gør altid dit bedste for at være med på nye opgaver. 2022 er både hendes og mit første år på showholdet. Faktisk er det vores første år i DTF-regi og vi glæder os til fremtiden i denne skønne forening.