Aktiviteter / DTF Showteams / DTF Showteam Sjælland

DTF Showhold Sjælland

Vi fra det Sjællandske Show team er en blandet skare af ryttere, kuske og heste der er debytanter, erfarne og dem mit i mellem.

Til træningerne går humøret højt samt ambitionerne for at levere et godt og vellykket show. Vi elsker vores heste og vi elsker at snakke om deres særheder og gode sider. Her på holdet tager vi imod alle med smil og interesse, der er altid plads til en plethest mere 😊

Vi mødes ved udgangen af det show år der er gået, for at finde på nye ideer og kostumer til næste års show sæson, her tager det typisk fart og de gode ideer er mange. For os handler det ikke om at du har tusind års erfaring på en hesteryg eller i en vogn, om din hest er ung eller gammel. For os handler det om at kunne grine sammen, ride sammen og vise vores skønne stabile heste frem som et hold, så vi kan blive ved med at holde vores plads på de sjællanske dyreskuer og være dem folk snakker om efter vi er redet ud af de store ringe.

Koordinaterne for holdet er Louise Læsøe og Katja Damsgaard. Så ønsker du at blive en del af holdet, så ring eller skriv endelig til os. Er du på div. dyreskuer enten med eller uden Tinker så kom endelig forbi stalden og snak med os 😊

Dansk Tinker Forenings Showteam Sjælland.

Vi søger ryttere og heste!

Vi laver hvert år et nyt program med nyt tema og musik.
Og vi har altid plads til flere nye ryttere og heste.

Vi træner 6-7 gange i løbet af foråret, primært i Roskilde, og alle kan være med.

Det eneste det krav er at hesten er kåret i DTF og du selv er medlem. Du må påregne et mindre gebyr for deltagelse (kostumer, showbokse osv)

Så hvis du syntes dette lyder som noget for dig og din hest - og du vil have en super oplevelse, dejlige minder, samt vise din skønne tinker/irish cob/gybsy horse frem for en fyldt ring på Roskilde dyrskue, så er det nu du skal tilmelde dig og blive en del af DTF Showteam Sjælland.

Spørgsmål s

Bettina Lindegaard med Black Beauty

Showryttere:

Louise Læssøe og Kaili:

Katja Damsgaard og Cormac Na Nog:

Helen Buch Andersen og Butler fra Bringstrup:

Jeanette Nyboe Larsen og Bakkegårdens Junior Wellington:

Joesefine Lind og Malua:

Mie Nielsen og Zadkiels Dreaming Disa:

Sussi Kimma Svendsen og Monster Kennedy:

Ulla Løkke Christensen og Emma:

Showkuske: