Avl / Medlemmernes Avlshingste / Satin´s Dream of Luxury
 
Satin´s Dream of Luxury
Satin´s Dream of Luxury opfylder sundhedskravene for avlsgodkendelse i DTF og han har i 2020 opnået bedækningstilladelse for 2020-2022. I 2022 skal han stilles til genfremstilling med brugsprøve for at opnå livsvarig bedækningstilladelse.

Kåringsresultat: 222 Point = 1. Premium + STAR
Typeinddelt: COB
Aflagt brugsprøve: Aflægges ved genfremstilling i 2022
Højde: 149 cm
PSSM1: Negativ
Farve: Black Silver Dapple
Født: 2017

Satin´s Dream of Luxury kaldes i daglig tale Luksus. Luksus er en ung herre i en rivende udvikling.
 
Han fik ved sin første kåring tildelt 9-8-9,5 i samarbejde fra henholdsvis måler, dyrlæge og dommer. Hvilket gav ham Dagens Bedste Samarbejdsvilje, og det bevidner om hans helt specielle sind.
 
Luksus er trods sin unge alder nem at håndtere og rolig i al omgang med et helt specielt og rolig temperament. Smukt udtryk i hoved og en særdeles god kropsbygning for sin unge alder. Hans bevægelser er gode, rummelige, energiske og taktfaste og han fik til kåringen kommentaren: Trav og galop er let for ham, han er en "Easy mover". 

Luksus´s mor er Unigue Gypsy Horses Dream of Dudee. Dream er kåret 1. Premium + STAR med 224 Point. Derudover har hun adskillige flotte resultater bag sig fra dyrskuer.

Luksus´s far er Cobs of Norway Oliver, som har samme farve som Luksus. Oliver er som 3års kåret 1. Premium + STAR med 212 Point. Oliver er solgt ud af landet og er derfor aldrig stillet til genfremstilling som 5års i DTF. Luksus er dermed eneste afkom i avlen i DK efter ham.

Luksus har i 2020 haft sine første bedækninger, så vi venter spændt på at se hvilke føl og med hvilke farver han bliver far til i det nye år.
 

Vedr. Bedækning:

Hopper møder uden bagsko.
 
Skal respektere elhegn og kunne håndteres (stå bundet og blive trukket med).

Der gives rabat på 500kr hvis man krydser en betalings bro. Der ydes også rabat, hvis der kommer flere hopper fra samme ejer til bedækning i samme sæson.

Skulle hoppen ikke være drægtig kan den komme igen sammen år eller året efter, hvor der kun betales for attest og opstaldning.

Pris: 3500kr + attest: 400kr og opstaldning pr. dag: 25kr

Kontakt:
Sanne Thomsen - Slagelse
Tlf: 22310433
Mail: Stutterisatin@gmail.com