Foreningen / Bestyrelse

Bestyrelse

Der må beregnes nogle dages svartid, da foreningen er drevet af frivillige, der har fuldtidsjob, studie eller lign.
Formand / Webmaster
Tine Schmidt Mikkelsen
Mobil: 28880336
Mail: formand.dtf@gmail.com
Mail: webmaster.dtf@gmail.com
 
I det skønne & grønne sønderjylland, som nok meste er kendt for kort afstand til billige øl, overdådige kaffeborde med kage og et sprog der for nogle nok mest minder om tysk, bor jeg. Her er jeg født i 1989, opvokset med alverdens forskellige dyr, og i 2015 købte min kæreste Rene og jeg et parcelhus i Kliplev, en lille nærliggende by. Livet i byen var dog ikke lige noget for os, så efter 4 år i Kliplev solgte vi atter vores hus og købte derefter mine forældres gård, hvor vi nu bor med vores to drenge Johan fra 2017 og Valde fra 2019 og Lillesøster Tenna fra 2021.
 
Jeg har siden 2004 hvor drømmehesten "Sky" (som i øvrigt var jordens smukkeste Tinker) trådte ind i mit liv, været fuldstændig betaget af Tinkere og som de fleste Tinkertosser ved, bliver én Tinker meget ofte til flere Tinkere. Sky fik 5 afkom og det lykkedes mig at sælge 0 af dem, vi beholdte simpelthen hver og én.
Pt. har vi stalden fuld, 8 bokse med 8 dejlige Tinkere :D
 
Tinkertosse, er hvad jeg er :) 
Fællesskabet i vores forening og særligt nogle voldsomt hyggelige Landsskuer hvor vi mødes fra nær og fjern, til nogle vildt gode dage, er helt sikkert det der gør at jeg elsker DTF. Så til alle jer derude der overveje om i skal melde jer ind i DTF, med på Landsskue, ride på DTF ShowTeams eller bare komme og se til en kåring - Gør det :) !!
 
Efter lidt over 10 år i bestyrelsen for DTF valgte jeg at forlade bestyrelsen d. 22/2-2020. Men med et hjerte der banker for foreningen, kunne jeg ikke slippe bestyrelsesarbejdet helt og snuppede derfor en plads som suppleant - for med ved jo aldrig hvornår bestyrelsen får brug for et sæt "nye" hænder til, at varetage nogle af opgaverne. Der gik lige præcis 7 uger og 1 enkelt dag før jeg fik invitationen til at komme tilbage (til verdens bedste bestyrelse). Det var som sådan rimelig heldigt, for så kunne jeg da prøve kræfter med posten som Webmaster, hvilket var eneste post jeg ikke havde haft tidligere :)
Så her var jeg altså igen...  Synes du der mangler noget på hjemmesiden, eller vil du dele en god historie så tøv endelig ikke med at kontakte mig :)
og efter GF 2021 fik jeg så atter formandsposten, huhej hvor det går :D 
 
 
 
 
Næstformand / Medlemsansvarlig
 Annette Hedlund
 
Mobil: 40952733
Mail: Naestformand.dtf@gmail.com
 
Mit navn er Annette Hedlund, jeg er født i 1994 og bor i Sandved sammen med min søn. Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med at tage en professionsbachelor som socialpædagog, som jeg afslutter i juni 2020.
Jeg startede med at ride Tinker tilbage på den lokale rideskole, da jeg var bare 10 år gammel, og i 2011 købte jeg min første Tinker, Valentins Emma, og hun blev starten på et helt nyt eventyr og liv, for mig. Jeg er så heldig at dele passionen for racen med min mor, som også har alle vores heste gående hjemme hos sig. Vi har i alt 4 Tinkere og en Shetlænder; Satins Con Fetti (F. 2009), Zooey (F. 2013), Hedlunds Royal Emmalie (F. 2014) og Cailin (F. 2016) og lille Daisy (F. 2002). 
Jeg har en stor passion indenfor dressur, mønstring og avl, og jeg vil altid være at finde på de tre af de større danske skuer; Roskilde Dyrskue, Store Hestedag og Landsskuet i Herning, som er blevet en årlig fast tradition i min familie at deltage i. 
Jeg har været en del af bestyrelsen siden 2018, men har i alle de år jeg har haft Tinker brændt for foreningen og for få promoveret vores fantastiske race. Vi har en fantastisk forening bestående af nogle super fantastiske medlemmer, og jeg glæder mig meget til at følge foreningens udvikling på endnu tættere hold
 
 
 
Shopansvarlig
Nanna Brejner
Mobil: 21234268
Mail: bestyrelse.dtf@gmail.com
 
Mit navn er Nanna, og jeg bor lidt syd for Aars i det mørke Jylland sammen med min mand, og mine børn på 5 og 8 år, samt alle vores dyr.

Jeg er født i 1988, og har hele mit liv haft heste som en fast del af hverdagen. Jeg deler passionen for hest med mine børn, og det var derfor vigtigt for mig, at få en familiepony i en ny firbenet ven, som var godmodig og alsidig, efter at have haft varmblod i en årrække. Det fulgte så til at jeg i 2014 købte min første tinker (Shadow), og i 2017 kom endnu en af slagsen i stalden (Survivor). Dertil tæller stalden en lille ponyhoppe (Sally) som har været hos os siden hun var plag. Alle hestene i stalden er født i 2010, -det er da lidt pudsigt, ik’!

Jeg var til DTF kåring i Vejle, oktober 2017, og har lige siden været imponeret over det fællesskab, og den opbakning der er, tinkertosserne imellem. Så i 2018 var jeg med til Landsskuet, og deltager igen i 2019…

Jeg er netop i 2019 blevet valgt ind i bestyrelsen, og glæder mig til at være med til at styrke foreningen. Alle de smukke og skønne heste der er i foreningen, glæder jeg mig til at se meget mere af.
                              
 
Kasserer
Mette Kathrine Elkjær

Tlf.: 50843877
kasserer.dtf@gmail.com / sekretaer.dtf@gmail.com

Jeg hedder Mette Kathrine Elkjær, og jeg bor i Varde i det skønne vest Jylland sammen med min bedre halvdel. Jeg er født i 1996 og er ved at uddanne mig til pædagog, ud over det har jeg arbejdet en del i servicebranchen. Jeg har tidligere udstillet og fremvist Welsh ponyer men da det er Tinkeren jeg brænder for, faldt det mig naturligt at stoppe med Welsh ponyerne.
Jeg stiftede for første gang bekendtskab med Tinkeren i 2011 hvor jeg begyndte at passe og pleje to skønne heste, hvoraf den ene var drægtig. På min 16-års fødselsdag fik jeg en gave af ejerne af hestene, dette var nemlig føllet (som endnu ikke var født). En uge efter fik jeg min første egen Tinker ”Malu” og hun er stadig ved min side den dag i dag og hun bruges til dressur, forhåbentligt skal hun også med ud til diverse skuer da hun i 2019 blev kåret ind i DTF. Jeg var i 2013 til en vejledende bedømmelse med ”Malu” i DTF, dette var første gang jeg var afsted og jeg husker tydeligt hvordan alle der var til stede bød mig og min lille plag velkommen med åbne arme, det resulterede at jeg i 2017 drog til Landsskuet i Herning som hjælper.
Jeg er blevet valgt ind i bestyrelsen i 2020 og jeg glæder mig til at bidrage til den gode stemning og fællesskab der er i foreningen, dette kunne selvfølgelig ikke være muligt uden alle skønne medlemmer.
 
Sekretær
Sussi Kimma Svendsen
 
 
 
Mobil: 20473038
Mail: sekretaer.dtf@gmail.com
 
Mit navn er Sussi Kimma Svendsen, jeg er født i 1982 og bor i Korsør en lille spytklat fra Storebæltsbroen, her bor jeg sammen med min kæreste og vores dyr.

Jeg har altid elsket duften af hest og har haft dem inde i mit liv siden barnsben dog med en årelang pause fordi livet ville at jeg skulle noget andet.
Da jeg igen stod og skulle have hest var jeg ikke i tvivl! Jeg ønskede mig brændende en Tinker der uden tvivl er verdens smukkeste race. I 2013 gik mit største ønske i opfyldelse og jeg hentede Monster hjem fra det mørke Jylland, han var alt jeg ønskede og mere til.
I 2014 tog jeg ham til kåring i DTF, jeg kendte på dette tidspunkt ingen fra foreningen, men blev taget rigtig godt imod.
Dog skulle det vise sig at der skulle gå flere år før tiden var moden til at jeg skulle blive en rigtig DTF’er aka TinkerTosse.
Året 2019 var jeg klar til at ligge mit liv og sjæl i foreningen hvilket også var året hvor jeg sammen med Monster debuterede på det sjællandske showhold.
Hold nu fast en rejse det har sendt mig ud på og den er langt fra slut.
 
 
Suppleanter

1. Bitten Greisen

2. Mie Nielsen

 
Redaktør
 
Tine Schmidt Mikkelsen