Velkommen / Foreningen / Bestyrelse

Bestyrelse

Formand & kasserer
Mette Katrine ELkjær
 
 
  Tlf.: 50843877
Mail: kasserer.dtf@gmail.com

Jeg hedder Mette Kathrine Elkjær, og jeg bor i Agerbæk sammen med min bedre halvdel. Jeg er født i 1996 og er ved at uddanne mig til pædagog, ud over det har jeg arbejdet en del i servicebranchen. Jeg har tidligere udstillet og fremvist Welsh ponyer men da det er Tinkeren jeg brænder for, faldt det mig naturligt at stoppe med Welsh ponyerne.
Jeg stiftede for første gang bekendtskab med Tinkeren i 2011 hvor jeg begyndte at passe og pleje to skønne heste, hvoraf den ene var drægtig. På min 16-års fødselsdag fik jeg en gave af ejerne af hestene, dette var nemlig føllet (som endnu ikke var født). En uge efter fik jeg min første egen Tinker ”Malu” som i 2019 blev kåret ind i DTF og hun er stadig ved min side den dag i dag og hun bruges til dressur. Vi skal i år (2022) dog prøve kræfter med at ride med på showholdet i Jylland til landsskuet.
Jeg var i 2013 til en vejledende bedømmelse med ”Malu” i DTF, dette var første gang jeg var afsted og jeg husker tydeligt hvordan alle der var til stede bød mig og min lille plag velkommen med åbne arme, det resulterede at jeg i 2017 drog til Landsskuet i Herning som hjælper.
Jeg er blevet valgt ind i bestyrelsen i 2020 og igen i 2022. Det at blive valgt ind igen er et kæmpe skulderklap og jeg er meget taknemlig for tilliden og ikke mindst jeres støtte! jeg glæder mig til fortsat at bidrage til den gode stemning og fællesskab der er i foreningen.
Med de ord håber jeg at vi ses derude på diverse skuer og kåringer
 
Næstformand & Sekretær
Kenneth Munck Hedlund
Tlf:
Mail: naestformand.dtf@gmail.com
 
 
Hej alle i skønne DTF’er
Jeg hsr fået æren af at komme med i bestyrelsen i vores forening, det er jeg både glad og stolt af🙏🏻
Så tak til alle dem der har tiltro at jeg kan være med til at gøre en forskel i bestyrelsen.

Lidt om mig selv:
36 år, gift med Annette Munck Hedlund, sammen har vi pt 12 tinkere på vores gård i Vestsjælland. Vi købte i september 2021 en hingst fra Holland som vi glæder os til forhåbentligt bliver kåret til næste år.
Inden jeg mødte Annette har jeg primært haft med kørsel at gøre, hvor jeg bla kan skrive dansk mester 5 gange og nordisk mester, samt verdensmester en enkelt gang. Så min største passion med hestene er kørslen, men er virkelig blevet bidt af avlen som Annette har introduceret mig for.
Jeg håber i alle sammen tager lige så godt i mod mig som bestyrelsesmedlem som i har gjort som mening medlem.
 
 
 
Bestyrelsesmedlem & Shopansvarlig
Sara Skinnerup
 
 
Mobil: 27491503
 
Mit navn er Sara, jeg bor i Aalestrup i Jylland.
Jeg er født i 1998 og har haft med hest at gøre siden jeg var lille on and off.
I 2019 fik jeg muligheden for at få min egen hest og den greb jeg og fik min shetlands pony Svend, i 2021 fik han en ven da jeg fik min haflinger Lukas.

Har dog ikke min egen Tinker, men stiftede bekendtskab med Tinker da Nanna (som også er i bestyrelsen) fik sin første Tinker.
I 2019 var med som hjælper til landskuet hvor jeg mødte nogle af de andre i foreningen, et helt fantastisk møde hvor jeg blevet taget godt i mod og var en del af fællesskabet fra dag et. Dette gjorde også at jeg efterfølgende selv blev medlem af foreningen og har hjulpet til kåringer og være med på diverse aktiviteter der har været holdt.
I år, 2022 har jeg været så heldig at jeg har lånt en tinker af en anden i foreningen så jeg kan deltage på showholdet.
Jeg er blevet mere og mere vild med racen og det sammenhold der er i foreningen. Da der i 2022 var mulighed for jeg kunne komme med i bestyrelsen ville jeg gerne det.
Jeg vil gerne hjælpe til, opretholde det gode sammen hold og blive meget mere klogere på racen.
Måske en dag man kan finde en Tinker i min stald.
                              
 
Showansvarlig
Louise Jespersen 
 
 
 
Tlf:
Mail: showansvarlig.dtf@gmail.com
 
Jeg hedder Louise, er 35år, og er bosat i Asp i Midtjylland. Jeg er uddannet produktionsleder, indenfor landbruget, men er endt op som buschauffør. Et job jeg er blevet vanvittig glad for. Jeg kører hovedsageligt børn hjem fra skolen, i den samme lille landsby jeg bor i. Her får man et helt særligt forhold til børnene og deres familie. Jeg er vokset op med heste, og har siden barnsben haft egen hest, dog kort afbrudt de år jeg tog min uddannelse. Jeg fik min første tinker tilbage i 2009, men er først kommet ind i DTF, da jeg købte Hedlund´s Disko i 2018. Heste har altid været mit fristed, og har givet mig megen glæde samt gode oplevelser. Jeg har, i mine voksne år, hovedsageligt brugt mine heste til kørsel, men har aldrig været bleg for en ridetur også. Sparta, som er min første tinker, blev kåret ind i foreningen i foråret 2023. Ham håber jeg der kan blive en del af showholdet i fremtiden. Han kan både køre med vogn og rides. Disko, min avlshingst, har jeg været til to kåringer med. Han er i gang med hans tilridning. Ham håber jeg også der kan deltage aktivt til diverse i fremtiden. Da jeg blev bekendt med DTF, og begyndte at deltage i diverse arrangementer, følte jeg mig hurtig hjemme, og velkommen. Der var altid et hjælpsomt væsen der var klar til at besvare mine spørgsmål, eller give et nap med, hvis jeg havde brug for det. At deltage i arrangementer ved DTF, er for mig utrolig givende. Jeg får en fornemmelse af sammenhold, og noget hele familien kan samles omkring. For mig blev det fra starten gjort klart, at her i foreningen hepper vi på hinanden, og ikke mod hinanden. Det havde jeg stor respekt for, og jeg kunne ikke være mere enig. Jeg ser frem til at hjælpe til med arbejdet i bestyrelsen. Jeg håber på at blive endnu klogere på racen, foreningen og avlsarbejdet, ved at sidde i kernen med de erfarne i bestyrelsen + avlsudvalget.
Jeg glæder jeg mig til, forhåbentlig, at møde jer derude ��
 
Medlemsansvarlig / Webmaster
Anika Dunager
 
 
 
Mobil: 40971207
Mail: bestyrelse.dtf@gmail.com / webmaster.dtf@gmail.com
 
 Mit Navn er Anika og jeg er en kvinde i sin bedste alder. Jeg er kærlig, omsorgsfuld, humoristisk og en meget hjælpsom person. Jeg købte min Første Tinker og blev medlem  i 2015, Satins Con Trast som også måtte vise sig at være min soul mate. Grunden til at jeg nu sidder i bestyrelsen skylder mit brændende hjerte for vores fantastiske heste. Jeg har nu igennem 8 år fået anskaffet mig 4 skønne tinkere hvor af den ene er egen avl. Jeg ønsker at fremvise vores heste på den bedst mulige måde hvilket jeg også gør i form af kåringer, udstillinger, dyskuer og showholdet på sjælland.
 
Når ikke det handler om Hestene hvilket er meget sjællendt bruger jeg tid med min skønne familie og fantastiske venner. til dagligt arbejder jeg som maskinføre og og til tider tjener. Jeg er bosat på en lille gård lidt uden for næstved hvor jeg har alle dyrene hjemme, hvilket jo bare er drømmen. 
 
 
Suppleanter
 
Redaktør - Kåringskatalog
 
Tine Schmidt Mikkelsen