Foreningen / Bestyrelse

Bestyrelse

Der må beregnes nogle dages svartid, da foreningen er drevet af frivillige, der har fuldtidsjob, studie eller lign.
Formand og kasserer
 Tine Schmidt                             
 
Aabenraa
Tlf. 28880336
 
 
Mit navn er Tine Schmidt jeg bor i Kliplev, syd for Aabenraa i det sønderjyske. Jeg er født i 1989 og er vokset op på landet med masser af dyr omkring mig. Jeg bor på nuværende tidspunkt i et parcelhusområde med min kæreste i vores hus som vi købte i 2015, planen er dog at vi på sigt skal overtage mine forældres ejendom hvor mine heste stadig bor.
Jeg har hoppen Sky, der er min første tinker, samt hendes 5 afkom. Jeg deler hesteinteressen med min far og vi bruger vores flok af Tinkere til kørsel. Ud over interessen for Tinkerne opdrætter jeg pudler under DKK, og har en lille flok på 5 pudler, hvoraf den ene bor hos mine forældre sammen med deres pudel. I 2013 deltog jeg for første gang på Landsskuet i Herning, hvilket er blevet til en fast tradition.
Jeg brænder for DTF og alt hvad DTF rummer og står for, det hyggelige samvær og fællesskabet er svært at overse. Hvad enten der er tale om kåringer, dyrskuer, arrangementer i regionerne eller lignende, så er det altid en fornøjelse at være en del af. Jeg har været en del af bestyrelsen i DTF siden 2009, jeg brænder for at imødekomme alle medlemmers ønsker og interesser, samt tage del i foreningens udvikling.
 
 
Næstformand 
 Christina Birkholm Madsen
 
 
Nyborg
Tlf. 6165 9957
 
Jeg hedder Christina og er næstformand i bestyrelsen.
Jeg blev valgt ind i bestyrelsen for første gang i 2016. Jeg er showkoordinator for DTF’s Showteam Fyn som opviser på Det Fynske Dyrskue og Herning Landsskue i år.
Jeg er også rytter på showteamet og har redet opvisninger med tinker-kvadrille siden 2005. Derudover sidder jeg som opvisningskoordinator på både Det Fynske Dyrskue og Herning Landsskue for Dansk Tinker Forening.
Jeg er uddannet dyrlæge og arbejder som assisterende dyrlæge hos Rynkeby Hesteklinik på Fyn. Der arbejder jeg med heste, smådyr og kvæg.
Privat bor jeg sammen med min kæreste Jesper på vores gård i Nyborg sammen med vores to tinkerhopper Frøken Smilla og Chanti og vores kat Sylvester. Jeg købte min første Tinker (Frøken Smilla) i 2003 og sidenhen har jeg fået et afkom efter Smilla som er vores anden hest Chanti (f.2006). I mellemtiden har jeg haft en tinker vallak Mister Charlie som jeg solgte i 2010.
 
 
 
Jannie Mikkelsen Thuesen
 
 
Ribe
Tlf. 2338 8038
 
 Hej Mit Navn er Jannie Mikkelsen Thuesen. Jeg er tilbage fra det hedengangende år 1986, jeg er gift med min mand Rasmus, og sammen har vi 3 børn i alderen 2-8år. Vi bor på et mellem størrelse landsted hvor vi har Limousine køer og 12 heste opstaldet. Her i blandt 6 Tinkere.
Jeg fik min første Tinker i Februar 2016, hun verdens bedste pony hoppe og der er efterfølgende kommet en 5 års hingst til og et føl på vej.
Jeg har deltaget i efterhånden en god håndfuld kåringer, dyrskuer og Landsskuet i Herning 2 gange. Jo mere jeg arbejder med racen, jo mere falder jeg for de langhårede skønheder.
Jeg har haft heste i mit liv de sidste 25 år. Jeg har indtil fornyligt haft varmblodsheste, været dressurrytter og været dressurdommer. Men efter jeg fik øjnene op for BBH er stien lagt om, så nu er jeg i gang med BBH basisindstruktør uddannelsen og forventer at være færdig i Maj 2017. Jeg vil arbejde for flere arrangementer som kan fremme interessen for vores skønne race, og som kan få sat skub i vores avl. Vores skønne race er alt for overset.
 
 
Sekretær - Medlemsansvarlig
Annette Hedlund
 
 
Haldagerlille
Tlf 40952733
 
Mit navn er Annette Hedlund, jeg er født i 1994 og bor lidt udenfor Fuglebjerg på Vestsjælland, sammen med min kæreste og vores søn. Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med at tage en professionsbachelor som socialpædagog, som jeg afslutter i juni 2020.
Jeg startede med at ride Tinker tilbage på den lokale rideskole, da jeg var bare 10 år gammel, og i 2011 købte jeg min første Tinker, Valentins Emma, og hun blev starten på et helt nyt eventyr og liv, for mig. Jeg er så heldig at dele passionen for racen med min mor, som også har alle vores heste gående hjemme hos sig. Vi har i alt 4 Tinkere og en Shetlænder; Satins Con Fetti (F. 2009), Zooey (F. 2013), Hedlunds Royal Emmalie (F. 2014) og Cailin (F. 2016) og lille Daisy (F. 2002).
Jeg har en stor passion indenfor dressur, mønstring og avl, og jeg vil altid være at finde på de tre af de større danske skuer; Roskilde Dyrskue, Store Hestedag og Landsskuet i Herning, som er blevet en årlig fast tradition i min familie at deltage i.
Jeg er helt nyudklækket som bestyrelsesmedlem, men har i alle de år jeg har haft Tinker brændt for foreningen og for få promoveret vores fantastiske race. Vi har en fantastisk forening bestående af nogle super fantastiske medlemmer, og jeg glæder mig meget til at følge foreningens udvikling på endnu tættere hold.
 
 
 
 
Webmaster
Lilly Hadberg
 
 
Vellev
Tlf. 22433602
 
Hej, jeg hedder Lilly og er en ”ung” dame fra 1980, er gift og har 2 halv store tøser. Vi bor på vores lille nedlagt i det mørke midtjylland, hvor vi går og hygge lidt med vores tinker damer.
Jeg har siden barnsben haft hest, jeg har nydt friheden det giver og har aldrig gået op i stævner eller lignede, en lille tur på mark eller i skoven er nok, eller stå og hygge i stalden.
Passionen for tinker startede i 2011 hvor den først flyttede ind, siden er der kommet flere til plus lidt føl.
Fremtiden: hygge, avl, sjov, spas og mere hygge. Vi ses derude :-)
 
 
Suppleanter

1. Bo Kirkegård

2. Sanne Thomsen

3. Camille Trads
 
 
Redaktør
 
Charlotte Emtkjær Madsen
Charlotte.e.madsen@gmail.com