Velkommen / Foreningen / Bestyrelse

Bestyrelse

Formand / Showansvarlig
Sussi Kimma Svendsen
 
 
 
Mobil: 20473038
Mail: formand.dtf@gmail.com / showansvarlig.dtf@gmail.com
 
Mit navn er Sussi Kimma Svendsen, jeg er født i 1982 og bor i Korsør en lille spytklat fra Storebæltsbroen, her bor jeg sammen med min kæreste og vores dyr.

Jeg har altid elsket duften af hest og har haft dem inde i mit liv siden barnsben dog med en årelang pause fordi livet ville at jeg skulle noget andet.
Da jeg igen stod og skulle have hest var jeg ikke i tvivl! Jeg ønskede mig brændende en Tinker der uden tvivl er verdens smukkeste race. I 2013 gik mit største ønske i opfyldelse og jeg hentede Monster hjem fra det mørke Jylland, han var alt jeg ønskede og mere til.
I 2014 tog jeg ham til kåring i DTF, jeg kendte på dette tidspunkt ingen fra foreningen, men blev taget rigtig godt imod.
Dog skulle det vise sig at der skulle gå flere år før tiden var moden til at jeg skulle blive en rigtig DTF’er aka TinkerTosse.
Året 2019 var jeg klar til at ligge mit liv og sjæl i foreningen hvilket også var året hvor jeg sammen med Monster debuterede på det sjællandske showhold.
Hold nu fast en rejse det har sendt mig ud på og den er langt fra slut.
 
 
Næstformand
Tina Kvottrup
 
  

Mobil: 30322060
Mail: naestformand.dtf@gmail.com 


Mit navn er Tina jeg bor ved Mariager med min hund og 3 tinkere.

Jeg har Bombardier 3 årig hingst, livmoder import efter en SD hoppe og Royal Oak, Jessy import hoppe og hendes hingsteføl efter Lionheart Stud Flint.

Jeg har været en del af Dansk tinkerforening siden 2007 og har tidligere siddet i bestyrelsen 2008-2010 så jeg ved hvor meget tid det i perioder kræver.

Jeg er vild med det fællesskab vi har i DTF, det er det der gør at jeg igen og igen deltager til kåringen, sociale arrangementer, generalforsamling og har da også været med som hjælper både på landsskuet og på Store Hestedag.

 
Sekretær / Webmaster
Sara Skinnerup
 
 
Mobil: 27491503
Mail: sekretaer.dtf@gmail.com
 
Mit navn er Sara, jeg bor i Aalestrup i Jylland.
Jeg er født i 1998 og har haft med hest at gøre siden jeg var lille on and off.
I 2019 fik jeg muligheden for at få min egen hest og den greb jeg og fik min shetlands pony Svend, i 2021 fik han en ven da jeg fik min haflinger Lukas.

Har dog ikke min egen Tinker, men stiftede bekendtskab med Tinker da Nanna (som også er i bestyrelsen) fik sin første Tinker.
I 2019 var med som hjælper til landskuet hvor jeg mødte nogle af de andre i foreningen, et helt fantastisk møde hvor jeg blevet taget godt i mod og var en del af fællesskabet fra dag et. Dette gjorde også at jeg efterfølgende selv blev medlem af foreningen og har hjulpet til kåringer og være med på diverse aktiviteter der har været holdt.
I år, 2022 har jeg været så heldig at jeg har lånt en tinker af en anden i foreningen så jeg kan deltage på showholdet.
Jeg er blevet mere og mere vild med racen og det sammenhold der er i foreningen. Da der i 2022 var mulighed for jeg kunne komme med i bestyrelsen ville jeg gerne det.
Jeg vil gerne hjælpe til, opretholde det gode sammen hold og blive meget mere klogere på racen.
Måske en dag man kan finde en Tinker i min stald.
                              
 
Kasserer 
Mette Kathrine Elkjær
 

 
Tlf.: 50843877
Mail: kasserer.dtf@gmail.com 

Jeg hedder Mette Kathrine Elkjær, og jeg bor i Agerbæk sammen med min bedre halvdel. Jeg er født i 1996 og er ved at uddanne mig til pædagog, ud over det har jeg arbejdet en del i servicebranchen. Jeg har tidligere udstillet og fremvist Welsh ponyer men da det er Tinkeren jeg brænder for, faldt det mig naturligt at stoppe med Welsh ponyerne.
Jeg stiftede for første gang bekendtskab med Tinkeren i 2011 hvor jeg begyndte at passe og pleje to skønne heste, hvoraf den ene var drægtig. På min 16-års fødselsdag fik jeg en gave af ejerne af hestene, dette var nemlig føllet (som endnu ikke var født). En uge efter fik jeg min første egen Tinker ”Malu” som i 2019 blev kåret ind i DTF og hun er stadig ved min side den dag i dag og hun bruges til dressur. Vi skal i år (2022) dog prøve kræfter med at ride med på showholdet i Jylland til landsskuet.
Jeg var i 2013 til en vejledende bedømmelse med ”Malu” i DTF, dette var første gang jeg var afsted og jeg husker tydeligt hvordan alle der var til stede bød mig og min lille plag velkommen med åbne arme, det resulterede at jeg i 2017 drog til Landsskuet i Herning som hjælper.
Jeg er blevet valgt ind i bestyrelsen i 2020 og igen i 2022. Det at blive valgt ind igen er et kæmpe skulderklap og jeg er meget taknemlig for tilliden og ikke mindst jeres støtte! jeg glæder mig til fortsat at bidrage til den gode stemning og fællesskab der er i foreningen.
Med de ord håber jeg at vi ses derude på diverse skuer og kåringer
Medlemsansvarlig / Webmaster
Ef Krogh Andersen
 
 
 
Mobil: 42491563
Mail: bestyrelse.dtf@gmail.com / webmaster.dtf@gmail.com
 
Mit navn er Ef Andersen Krogh, og jeg bor Nord for Aalborg i en lille by der hedder Gjøl med min mand.
Vores vej til tinkerverdenen var ret tilfældigt. På grund af en arbejdssituation, ønskede vi at lægge vores avl af varmblodsheste om til en anden race, der stadig er alsidig, men med et mere godmodigt og mildere temperament.
Vi blev hurtigt bekræftet i, at Tinkeren var lige den hesterace vi efterspurgte, efter købet af Lightning of Romany Vanner og Satin's Royal Con Quest.

Jeg er bidt af en gal tinker - for udover at avle og være rytter, så har jeg også i min fritid taget uddannelserne som hesteosteopat, Equine Touch practitioner og inseminør ffh. i England og Danmark.
Sammen med min mand ejer vi Stutteri Kroghsholm, som også er registeret som en autoriseret hingstestation og på vores stutteri er der 22 heste, hvor de 16 af dem er tinkere.

Jeg blev i 2023 valgt ind i bestyrelsen, og jeg glæder mig til at være med til at styrke foreningen sammen med alle tinkerentusiaster i fællesskab.
Suppleanter

1. Anika Dunager 

2. Charlotte Doering Jensen

3. Joan Strellner Jensen
 
Redaktør - Kåringskatalog
 
Tine Schmidt Mikkelsen