Foreningen / Bestyrelse

Bestyrelse

Der må beregnes nogle dages svartid, da foreningen er drevet af frivillige, der har fuldtidsjob, studie eller lign.
Formand og kasserer
 Tine Schmidt                             
 
Aabenraa
Tlf. 28880336
 
 
 
Mit navn er Tine Schmidt jeg bor i Kliplev, syd for Aabenraa i det sønderjyske. Jeg er født i 1989 og er vokset op på landet med masser af dyr omkring mig. Jeg bor på nuværende tidspunkt i et parcelhusområde med min kæreste i vores hus som vi købte i 2015, planen er dog at vi på sigt skal overtage mine forældres ejendom hvor mine heste stadig bor.
Jeg har hoppen Sky, der er min første tinker, samt hendes 5 afkom. Jeg deler hesteinteressen med min far og vi bruger vores flok af Tinkere til kørsel. Ud over interessen for Tinkerne opdrætter jeg pudler under DKK, og har en lille flok på 5 pudler, hvoraf den ene bor hos mine forældre sammen med deres pudel. I 2013 deltog jeg for første gang på Landsskuet i Herning, hvilket er blevet til en fast tradition.
Jeg brænder for DTF og alt hvad DTF rummer og står for, det hyggelige samvær og fællesskabet er svært at overse. Hvad enten der er tale om kåringer, dyrskuer, arrangementer i regionerne eller lignende, så er det altid en fornøjelse at være en del af. Jeg har været en del af bestyrelsen i DTF siden 2009, jeg brænder for at imødekomme alle medlemmers ønsker og interesser, samt tage del i foreningens udvikling.
 
 
Næstformand 
 Christina Birkholm Madsen
 
 
Nyborg
Tlf. 6165 9957
 
Jeg hedder Christina Madsen, jeg bor i Nyborg på Fyn. Jeg er født i 1990 og arbejder som hestedyrlæge v. Rynkeby Hesteklinik. Jeg blev valgt ind i bestyrelsen i 2016 for første gang. Jeg har tidligere været showkoordinator for DTF's Showteam Fyn og redet kvadrille og showopvisninger siden 2005. Pt. holder jeg en pause fra showopvisninger, men jeg er stadig med som medhjælper på bl.a. Landsskuet i Herning.

Jeg købte min første Tinker i 2003 "Frøken Smilla" (f. 1997), som jeg havde til kåring i foråret 2005 i Vejle. Sidenhen er der kommet et hoppe afkom efter Frøken Smilla og Lord Lennon som hedder "Chanti" (f. 2006) som jeg rider dressur og skovture på. I April 2018 købte vi en smuk hoppeplag "Holm's Hope of Maximilian" (f. 2017) som skal være kommende ridehest og avlshoppe.  Hope er avlet af Stutteri Tinka og er efter Maximilian of Picasso og Holm's Flicka Florentine. 

Jeg arbejder for en sund avl af Tinkere her i DK, og bidrager med min veterinære viden på det område. Jeg elsker DTF's fællesskab, og at der er plads til alle i vores forening.   

Jeg bor på en gård v. Nordenhuse i Nyborg sammen med min mand Jesper, vores tre tinkere og vores kat Sylvester.
 
 
 
Shopansvarlig
Nanna Brejner
 
 
Tlf.. 2123 4268
 
 Mit navn er Nanna, og jeg bor lidt syd for Aars i det mørke Jylland sammen med min mand, og mine børn på 5 og 8 år, samt alle vores dyr.

Jeg er født i 1988, og har hele mit liv haft heste som en fast del af hverdagen. Jeg deler passionen for hest med mine børn, og det var derfor vigtigt for mig, at få en familiepony i en ny firbenet ven, som var godmodig og alsidig, efter at have haft varmblod i en årrække. Det fulgte så til at jeg i 2014 købte min første tinker (Shadow), og i 2017 kom endnu en af slagsen i stalden (Survivor). Dertil tæller stalden en lille ponyhoppe (Sally) som har været hos os siden hun var plag. Alle hestene i stalden er født i 2010, -det er da lidt pudsigt, ik’!

Jeg var til DTF kåring i Vejle, oktober 2017, og har lige siden været imponeret over det fællesskab, og den opbakning der er, tinkertosserne imellem. Så i 2018 var jeg med til Landsskuet, og deltager igen i 2019…

Jeg er netop i 2019 blevet valgt ind i bestyrelsen, og glæder mig til at være med til at styrke foreningen. Alle de smukke og skønne heste der er i foreningen, glæder jeg mig til at se meget mere af.
 
bestyrelse.dtf@gmail.com
 
 
 
Sekretær - Medlemsansvarlig
Annette Hedlund
 
 
Sandved
Tlf 40952733
 
Mit navn er Annette Hedlund, jeg er født i 1994 og bor i Sandved sammen med min søn. Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med at tage en professionsbachelor som socialpædagog, som jeg afslutter i juni 2020.
Jeg startede med at ride Tinker tilbage på den lokale rideskole, da jeg var bare 10 år gammel, og i 2011 købte jeg min første Tinker, Valentins Emma, og hun blev starten på et helt nyt eventyr og liv, for mig. Jeg er så heldig at dele passionen for racen med min mor, som også har alle vores heste gående hjemme hos sig. Vi har i alt 4 Tinkere og en Shetlænder; Satins Con Fetti (F. 2009), Zooey (F. 2013), Hedlunds Royal Emmalie (F. 2014) og Cailin (F. 2016) og lille Daisy (F. 2002). 
Jeg har en stor passion indenfor dressur, mønstring og avl, og jeg vil altid være at finde på de tre af de større danske skuer; Roskilde Dyrskue, Store Hestedag og Landsskuet i Herning, som er blevet en årlig fast tradition i min familie at deltage i. 
Jeg har været en del af bestyrelsen siden 2018, men har i alle de år jeg har haft Tinker brændt for foreningen og for få promoveret vores fantastiske race. Vi har en fantastisk forening bestående af nogle super fantastiske medlemmer, og jeg glæder mig meget til at følge foreningens udvikling på endnu tættere hold
 
 
 
 
 
 

Webmaster og showansvarlig
Pia Quvang Alsløw Nielsen
 Pia

 
Ringe
Tlf.nr: 3085 5923 
 
 
Mit navn er Pia Nielsen. Jeg bor nord for Ringe på Midtfyn, men er oprindeligt fra det jydske. Jeg er født i 1982, og har en vallak fra 2016, Julian af Sostruplund, som jeg kommer til at tage med på dyrskuer og andre sjove arrangementer. Jeg kunne aldrig forestille mig at eje andet end Tinker. "Once you go Tinker, you never go...anywhere else". Jeg er alenemor til Carl fra 2012, som også synes at vi har verdens bedste hest!
 
Jeg er uddannet pædagog, men har siden 2008 arbejdet med IT indenfor det specialiserede socialområde. Det faldt mig derfor naturligt at byde ind på hjemmesiden og andet relateret dertil, og jeg vil prøve at se om vi kan få den til at være mere levende. Husk derfor at sende mig billeder, nyheder, gode tips og tricks(en af de ting jeg vil prøve at indføre) eller andet.
Suppleanter

1. Lotte G. Poulsen

2. Tina Bro 

 
Redaktør
 
Katja Damsgaard