Aktiviteter / DTF Showteams / DTF Showteam Sjælland

DTF Showhold Sjælland

Vi er et showteam som alle deler samme passion omkring tinker hesten og hvad denne skønne race kan vise i en showring.

Vi rider show primært på Roskilde Dyrskue og Store Hestedag, men vi bliver også inviteret til andre arrangementer nogen gange, blandt andet Bregentved dyrskue og DTF kåringer. I 2017 rider vi på Roskilde dyrskue d.26-28maj, Bregentved dyrskue d.1-2juli og Store Hestedag d.2-3september.

Du kan følge os på vores facebook side og se billeder, kommende events og meget mere. 'Dansk Tinker Forening Showteam - Sjælland'

Vi søger ryttere og heste!

Vi laver hvert år et nyt program med nyt tema og musik.
Og vi har altid plads til flere nye ryttere og heste.

Vi træner 6-7gange i løbet af foråret, primært i Roskilde, og alle kan være med.

Det eneste det krav er at hesten er kåret i DTF eller som minimum er tilmeldt til næste kåring. Du må beregne et mindre gebyr for deltagelse (kostumer, showbokse osv)

Så hvis du syntes dette lyder som noget for dig og din hest - og du vil have en super oplevelse, dejlige mider, samt vise din skønne tinker/irish cob/gybsy horse frem for en fyldt ring på Roskilde dyrskue, så er det nu du skal tilmelde dig og blive en del af DTF Showteam Sjælland.

Spørgsmål og tilmelding kan s
ke til
Anna Nielsen mail: vaedderverden@yahoo.dk