Avl / Medlemmernes hingste

Medlemmernes hingste

Lionheart Stud Flint

 
 
Lionheart Stud Flint
Dejlig unik hingst på 154cm, PSSM1 negativ, importeret fra England, efter Scarlett Pimpernail som far, The Fuller Monty som morfar og Lizzie som mor.
Flint er en født i 2012, skøn ung fyr med det skønneste temperament, som yder sit bedste for sin rytter. Flint vil gerne vise sig frem men er samtidig en lydig dreng, som gerne vil behage sin ejer. Han elsker nus, strigling og specielt godbidder. Flint ved godt at han er hingst, men han er fuldt ud styrbar og direkte kold over for nye ting og tager alt i stiv hov. De fleste vil kalde ham for direkte kedelig.

Flint er farvetestet og bærer sort, brunt, rødt og gråt gen.
Ved kåringen opnåede Flint ikke alene titlen som Dagens hest, men også Dagens hingst og flotte karakterer. Desværre var hans trav karakter ikke så høj, da han ikke fik muligheden for at vise hans trav ordentlig frem.

Video af Flint kan fremvises ved ønske.

Bedækning af hopper:
Der er kun mulighed for bedækning ved hånd.
Hopperne skal møde op uden bagsko, ren svabeprøve eller anden attest hvor hoppen er erklæret sund og rask. Hoppen skal desuden være håndterbar.
Der er mulighed for opstaldning, ved dette koster det 20kr pr. dag inkl. Wrap. Hoppe ejer skal dog selv tage foder med hvis hoppen fodres med dette. Opstaldning er på eget ansvar.
Der gives rabat ved flere hopper fra samme ejer. Kontakt heromkring.


Bedækningspris: 3500kr + attest vejl. Pris 400kr.
Drægtighedsgaranti: Hvis ikke hoppen er i fol ved første bedækning er anden bedækning gratis.

Kontakt:
Randi Jessen
Lille Bredlundvej 5, 7362 Hampen
Tlf: 6074 1843
3.500,00 DKK
Lionheart Stud Flint