Avl / Medlemmernes Avlshingste / Satin´s Royal Con Quest
Satin´s Con Quest

Satin's Royal Con Quest opfylder kravene i DTF's  drejebog fra 2007 og han har opnået kåring med 6 års bedækningstilladelse i 2010. 2014 opnåede han livtids bedækningstilladelse.
 
Kåringsresultat: 223 Point = 1. Premium + STAR
Typeindelt: COB
Aflagt brugsprøve: Bestået rideprøve
Højde: 149cm
PSSM1: Negativ
Farve: Brunbroget (Trefarvet)
Født: 2006

Satin´s Royal Con Quest kaldes til dagligt Questen. Han er en smuk hingst, med et fantastisk skønt udtryk og tinker præg. Han har et skønt temperament, som folk ligger meget mærke til når han er i byen, Rar hingst med en meget stor personlighed. Questen er en skøn hingst at omgås til dagligt, for ikke at sige når han også er med i byen. Altid dejlig nem at have med at gøre.

Mor: Satin´s Con Tikki, kåret som Årets hoppe i 2010. Tikki har store evner indenfor sporten hvor hun går Dresser på LA plan, springer nemt 130 og vilo gerne på tur for vogn. Tikki har efterhånden også et par elite mønstrings medajler bag sig. Tikki er ydermere Danmarks første hoppåe der har opnået titlen PREFERENT.

Far: Satin´s Royal Oak, er noget af det mest rolige der findes, han er en rigtig familiehest som nyder at hygge. Han elsker dog også en god tur enten med rytter eller for vogn.
 
Afkom: Questen har overvejende hoppeafkom, under SEGES er der 31 afkom registreret, heraf er de 22 hopper.

Show: Questen har deltaget på mange dyrskuer hvor han også har redet show.

Dressur: Questen har arvet sin mors dressur evner. Han går naturligt i holdning og er godt fremadgående i alle gangarter. Han går pt. øvelser på LA plan og er sikker på hans evner rækker til langt mere. Deltog i gangartsklasse på Dyrskue i 2011 hvor han vandt klasse med næsten 75% hvilket var utrolig flot og kæmpe stor ros fra dommerne, for hans ridelighed.

Spring: Er bare noget han er tosset med, står der et spring i ridehuset, kan man glemme alt om dressur, han ser kun springet. Han har løssprunget 130 cm og tror sagtens hans evner var til højere, da han kommer godt over springet. Med rytter har han sprunget 110 cm.

Kørsel: Questen er tilkørt 1-spænder.

Terræn: Questen elsker at komme på tur og opleve en masse nyt.. Han er ikke bange for noget i skoven eller trafikken, men en enkelt plovfuge kan være enormt farlig. Går gerne forrest og viser vej for andre heste. Har deltaget i jagter og prøvet en military bane.

Dyrskuer: Blev i 2010 Best In Show Reserve til hingsteparaden på Dorthealyst. Har deltaget flere år på Roskilde Dyrskue, hvor han hver gang har fået 23p og ærespræmie.

Vedr. Bedækning:
 
Questen har i 2020 fået ny ejer hvorved han skal være ridehest, skal med på dyrskuer og ride show. Hvorvidt han fortsat modtager hopper udefra til bedækning er endnu ikke besluttet. Ved interesse kan ejer kontaktes

Bedækningspris: kontakt for pris.

Kontakt:
Ef og Morten Andersen Krogh
Nørredigevej 123, Gjøl,
9440 Aabybro
tlf. 42 60 81 31
Mail. Ef.a.krogh@gmail.com