Tinkershop / Bedækning tilbydes

Bedækning tilbydes

Satin's Royal Con Quest

 

Satin's Royal Con Quest opfylder kravene i DTF's gamle drejebog fra 2007 og han har opnået kåring med 6 års bedækningstilladelse i 2010. 2014 opnåede han livtids tilladelse.

Røntgenbedømt iht. DTF's drejebog udtalelse HER

Bedømmelser HER

Ejers beskrivelse af Satin’s Royal Con Quest:

En smuk 3-farvet/brun broget hingst, med et fantastisk skønt udtryk og tinker præg. Han har et skønt temperament, som folk ligger meget mærke til når han er i byen, Rar hingst med en meget stor personlighed. Questen er en skøn hingst at omgås til dagligt, for ikke at sige når han også er med i byen. Altid dejlig nem at have med at gøre.

FORÆLDRE: Questen mor Satin´s Con Tikki, blev kåret som Årets hoppe i 2010. Tikki har store evner indenfor sporten hvor hun går Dresser på LA plan, springer nemt 130 og ser gerne hun får en vogn efter sig og ud på tur. Tikki har efterhånden også et par elite mønstrings medajler bag sig.

Mor Tikki er yder mere Danmarks FØRSTE Preferent.

Questen far Satin´s Royal Oak er noget af det mest rolige der findes, han er en rigtig familiehest som nyder at hygge. Han elsker dog også en god tur enten med rytter eller for vogn..

AFKOM: Questen har nu(2012) fået 9 hoppeføl og 2 hingsteføl, så hans hoppeprocent er rimelig høj..

SHOW: Questen har deltaget i show på Roskilde Dyrskue kvadrillen 2011 og skal også repræsentere den igen i 2012, sammen med sin mor.

DRESSUR: Questen har arvet sin mors dressur evner. Han går naturligt i holdning og er godt fremadgående i alle gangarter. Han går pt. øvelser på LA plan og er sikker på hans evner rækker til langt mere. Deltog i gangartsklasse på Dyrskue i 2011 hvor han vandt klasse med næsten 75% hvilket var utrolig flot og kæmpe stor ros fra dommerne, for hans ridelighed.

SPRING: Er bare noget han er tosset med, står der et spring i ridehuset, kan man glemme alt om dressur, han ser kun springet. Han har løssprunget 130 cm og tror sagtens hans evner var til højere, da han kommer godt over springet. Med rytter har han sprunget 110 cm.

KØRSEL: Forventet at ske i 2012

TERRÆN: Questen elsker at komme på tur og opleve en masse nyt.. Han er ikke bange for noget i skoven eller trafikken, men en enkelt plovfuge kan være enormt farlig. Går gerne forrest og viser vej for andre heste. Har deltaget i jagter og prøvet en military bane.

FREMVISNING: Blev i 2010 Best In Show Reserve til hingsteparaden på Dorthealyst. Har deltaget flere år på Roskilde Dyrskue, hvor han hver gang har fået 23p og ærespræmie.

Beskrivelse fra dommerne:

Lidt ædel, men harmonisk hingst af god type. Passende dybde og bredde. Lidt kort, men velrejst hals. God skulder og manke. Velformet overlinie. Lidt lang lænd. Velformet, muskuløst kryds. God lår muskulatur. Lemmerne passende føre, mangler markering. Korte og stejle koder. Knap rene haser. Godt hovskæg af middel struktur. God man og hale. Bevægelsen ret god i skridt. Særdeles god og taktfast med stor skulderfrihed i trav. God med god balance i galop.

Pris i 2013:

Pris: 3.500kr + attest

Foderpenge pr. dag:

Hopper u. føl 25kr

Hopper m. føl 30kr

Rabat: Der gives rabat, hvis Du kommer med flere hopper til bedækning, i samme sæson. Hopper fra Fyn / Jylland / Sverige gives der rabat på 500kr i bropenge.

Kontakt:

Tina Janower

tinajanower30@gmail.com

 

Website

Satin's Royal Con Quest