Avl / Medlemmernes hingste

Medlemmernes hingste

Satin´s Con Di Carl - Født 2015 - 145,5 cm - Cob

Satin´s Con di Carl er en unik herre med charme, selvtillid og lækkert udtryk.

Kondi som han hedder til dagligt, er en lovende ung hingst af særdeles god kvalitet.

Kondi er af farven buckskin, målt til 145,5cm i stg, han forventes at blive 148-150cm og en del bredere, ligesom sine søskende. Han er pssm1 negativ. Han er kåret i DTF hvor han opnået 1 pr + star med flotte 217p. Han fik på dagen tildelt 10-10-9 i samarbejde fra henholdsvis måler, dyrlæge og dommer.

Kondi er beriget med et helt specielt sind, rolig i alt omgang og har et dejligt temperament i topklasse. Smukt udtryk i hoved og en flot kropsbygning. Hans bevægelser er gode. Fint taktfast skridt og trav, en fremgribende trav og en god rummelig galop.

Generelt en ung hingst i en lovende udvikling.

Kondis Mor er den velkendte hoppe Satin´s Con Tikki, som nu er mor til 3 kåret hingste i dk, hun er ligeledes mor til DTF bedst kåret hest til dato. Ydermere er hun den første i DK som har opnået titlen preferent for sit afkom. Tikki er kåret 1 pr + star med 223p. derudover har hun adskillige flotte resultater bag sig fra skuer.

Kondis far Cillbarra Golden Vale er buckskin og har avlet en masse specielle farver på hans afkom, hvilket jeg håber Kondi har arvet. Golden er selv beriget med et dejligt udtryk

Kondi har allerede haft de første hopper, og han er en fornøjelse at bedække med, går roligt hen og beder om tilladelse, inden han bare springer op og klare sagerne.

Hopper til bedækning møder uden bagsko. Skal respektere elhegn og kunne håndteres (stå bundet og blive trukket med).

Der gives rabat på 500kr hvis man krydser en betaling bro. Der ydes også rabat, hvis der kommer flere hopper fra samme person til bedækning i samme sæson.

Skulle hoppen ikke være drægtig kan den komme igen sammen år eller året efter, hvor der kun betales for attest og opstaldning.

Pris: 3500kr + attest 400kr

opstaldning pr dag 25kr