Marked / Heste til salg

Heste til salg

Smuk kåret erfaren avls/ridehoppe

Lækker hoppe sælges

Jeg har længe gået og overvejet om jeg skulle sælge min gamle hoppe, da jeg synes, hun fortjener mere opmærksomhed og ikke at være den sidste i rækken, da hun kan alle de ting hun skal kunne, og hun derfor altid bliver den der står tilbage, når jeg går i gang med unghestene. Jeg vil gerne at hun får det sidste forever-hjem.

Clannad Bakholm, kaldet Tinka, er født i 2003 og dermed er hun lige fyldt 15 år midt i maj. Hun har et føl ved siden født 05.05.18 hvilket gør at hun først kan flytte oktober/november.
Hun har derfor været på barsel siden sidste sommer, hvor hun var med min nabopige på efterskole i 5 måneder.

Tinka kan, når hun lige bliver redet lidt op, sagtens ride mindst LC dressur. Jeg har selv tilredet hende, trænet hende op og redet en masse eneundervisning på hende og vi har virkelig lært noget sammen. Jeg har ejet hende i 10 år og trukket 4 føl på hende i den tid. Hun red LA1 med en bekendt i 2013.

Tinka er kåret 1.premium+STAR i Dansk Tinker Forening, hun har rødt pas og er i øvrigt født ind med Cumasack of Ireland som mor og Ferghus of Ireland som far. Hun blev den anden bedste på dagen, hvilket var rigtig flot. Har fået 23 point ved den del dyrskuer.

Tinka er også ideel til agility/trail, som jeg har startet stævne i, jeg har redet show, været på flere træningslejre... You name it og Tinka har prøvet det meste.
Hun rider gerne ture alene.
Kan let læsses og kører flot i trailer.

Tinka er fuldt vaccineret og sygeforsikret hos Agria (breedingforsikring som ikke dækker ben og ryg, men ny ejer kan overtage forsikringen og kan i 2018 opgradere den til anden ønsket dækning med dyrlægeattest).
Hun er passet med smed og går som regel med forsko.
Har aldrig været syg. Fået 5 føl ved ukomplicerede bedækninger og foling (altid ifolet første gang).

For at du passer til Tinka skal du kunne sætte grænser og sætte dig i respekt så hun ikke løber om hjørner med dig.
Tinka er indfodet men det er uden betydning.

Højde: Ca. 152 cm.
PSSM1 fri.

Dine muligheder:
1.Køb af Tinka med overtagelse i okt/nov.
Jeg leverer gratis Jylland og Fyn. 26000 kr, depositum på 5000.

2. Køb af Tinka med overtagelse nu MEN gratis opstaldning hos mig indtil føllet er fravænnet. Du skal dog selv betale dyrlæge og smed. 26000 kr.

3. Som punkt 1 eller 2 men du har mulighed for at jeg sørger for en bedækning allerede her i sommer mod du selvfølgelig betaler for bedækningen. Jeg kan hjælpe med valget af hingst og alle de praktiske ting.

4. Som øvrige punkter men for 29000 kr vil du få hendes lækre brune Wintec sadel monteret med og et matchende hovedtøj. Værdi fra 5000 kr plus.

Prisen er fast, kun seriøse henvendelse.
Du kan se hendes afkom fra 2015 og 2018.
Ingen udlån. Føllet er ikke til salg.

kontakt Charlotte Madsen 21409878
26.000,00 DKK