Marked / Heste til salg

Heste til salg

Smuk erfaren avlshingst

 
Satin´s Royal Con Quest

Født: 2006

Mor: Satin´s Con Tikki

Far: Satin´s Royal Oak

Efter store overvejelser prøver jeg at sætte min elskede dreng til salg. Om rette hjem findes må tiden vise. Det er bestemt ikke nogen hast.

Questen er en vidunderlig kærlig hingst med hjertet på helt rette sted. Han er avlshingst, brunbroget og 149cm i stg og kåret 1pr ster i DTF. Testet pssm fri.

Han har adskillige flotte resultater bag sig, bla. 23 og 24 p + ærespræmier fra dyrskuer, Reserve BIS vinder til hingsteparade, dagens bedste hest til kåring og mange flere gennem tiden.

Hans mor er den efterhånden meget velkendte hoppe Satin´s Con Tikki, som ligeledes har hevet en hel del flotte resultater til huse. Hun er den første i dk som har opnået titlen preferent for afkom.

Hans helbror er den bedst kåret tinker til dato.

Om Questens afkom kan nævnes at han giver rigtig mange hoppe afkom. Kvaliteten er i top, hans afkom er begyndt at komme til kåring og der er delt flere 1 pr + ster ud til dem, Bla hans første føl er kåret 1 pr ster og blev bedste hoppe på dagen. Han er far til de bedste bedømte plage.

Han deltog i 2015 på roskilde dyrskue med samling bestående af 5 afkom. Samlingen tog dommerne med storm og samlingen vandt over alle de andre racer. Første gang i dyrskuet historie at tinker samling blev stillet og ligeledes vandt. I 2013 havde han en 2 års datter med i kampen om skuet bedste 2 års blandt alle racer, som også endte med at vinde det hele.

Om hans afkom kan også nævnes at de har et lækkert temperament, bevægelser over middel og en god hårpragt.

Questen er redet en del, han har deltaget i alverdens ting, han har bla. Gået en del show gennem tiden. Deltaget i jagter, distancer og afprøvet military bane. I dressur har vi ikke gjord i stævner, men på hjemmebane trænes der på LA plan. Spring er klart hans favorit og springer let en bane på 1 m. har løssprunget 130cm uden problemer.

Questen er også tilkørt, både som 1 og 2 spand. Hvilket han synes var super hyggeligt. Han har desværre stået stille vinteren over pga manglede tid.

Jeg har en del ønsker og krav til en evt køber. Dette kan vi snakke om hvis en seriøs køber henvender sig.

Er du interesseret kan du skrive til mig privat eller over mail stutterisatin@gmail.com hvor du uddyber hvilket hjem du kan tilbyde min hingst.

Pris ide 60.000kr + betingelser

Kontakt
Sanne Thomsen - Slagelse
Tlf 22310433 - Mail stutterisatin@gmail.com
60.000,00 DKK
Smuk erfaren avlshingst