Marked / Heste til salg

Heste til salg

Lille sød hoppe

Sean´s Mare (Mini)

Født: 2011

Ukendte forældre

Mini er en skøn lille palomino hoppe på 134cm (virker højere pga hendes bredde), med masser af udstråling og charme. Hun er import fra Irland.

Hun har kun været brugt til avl, men da jeg nu ønsker nedskæring af hestehold, er hun en af dem jeg har valgt må ud på nye eventyr.

Hun er super cool og elsker når min datter på 3år gider strigle hende eller bare side på ryggen af hende, giver hende gerne en træktur. Så børne pony ville hun sagtens egne sig til. Hun er desværre ikke blevet redet mere end det, men er vist bare en hest man sætter sig op på og rider en tur.

Mini har hos mig lavet 4 føl, den ene er føllet fra i år, som også er til salg. Hun er bedækket med Satin´s Con di Carl, som er en ny kåret hingst af lovende kvalitet, han er buckskin og med et fantastisk temperament. Har termin i marts 2019. Hvis jeg får dette føl retur, kan vi snakke om anden pris.

Mini er farvet testet og hvis der er interesse i at se hvad hun kan give af farve afkom, kan jeg sende kopi af papir. Med rette hingst kan der komme meget spændene farve afkom.

Mini er kåret i DTF og kan dermed deltage i dyrskuer landet over hvis det ønskes. Hun er pssm testet og er negativ.

Hun er nem i al omgang, og er vant til små børn, hunde og andre dyr. Hun er vant til landbrugs maskiner som jævnligt er på besøg på folden. Hun går direkte i trailer og står roligt under kørsel.

Er Mini måske noget for dig så kontakt mig gerne og hør nærmere.

Hun sælges gerne sammen med føllet fra i år, Satin´s Idyl, som er efter Satin´s Royal Con Quest.

Pris: 25.000kr uden føl og jeg skal have kommende føl retur.

40.000kr med føl
 
kontakt
Sanne Thomsen - slagelse
tlf 22310433 - Mail stutterisatin@gmail.com
25.000,00 DKK
Lille sød hoppe