Marked / Heste til salg

Heste til salg

Lovende hingstføl

 
Satin´s Quickie
Født: 2017
Mor: Piebald Irish Kiki
Far: Satin´s Royal Con Quest

Quickie er en stor smuk hingst, med flotte rødbroget aftegn. Jeg kan desværre ikke gemme alle hingstene og må derfor også sige farvel til Quickie, da han vil være i familie med de fleste af mine hopper.
Quickie er allerede nu godt sat sammen og viser gode bevægelser og vi glæder os meget til at følge hans videre udvikling. Han forventes at blive 155cm i stg.
Om hans forældre kan jeg kun fortælle godt, hans mor er en super rolig hoppe og er en rigtig prinsesse hest med hendes rødbroget look med lys man. Hans far er pt den bedste hingst i avlen, og dette kan ses på hans afkom som gang på gang har vundet finaler, og blevet flot placeret til kåringer. Hans far har blandt andet vundet bedste samling af afkom på Roskilde dyrskue i 2015 og dette var på tværs af alle racer.
Jeg håber dog at kunne finde et hjem der vil afprøve ham som hingst. Men der vil være kårings krav på ham. Det vil sige han skal stilles til DTF kåring enten som 3 eller 4 års, jeg vil dog gerne hjælpe med dette hvis køber ikke har intra for dette eller bare ønsker hjælp til fremvisning.
Ved fravænning til okt vil han have pas fra DTF, være chippet og lavet dna.

Pris: 18.000kr (hvis der laves aftale om at stille ham som hingst, kan vi snakke om anden pris)

Kan evt sælges sammen med sin mor Kiki, skriv hvis det har interesse.
Lovende hingstføl